I vinter har det vært gjennomført et forprosjekt for å undersøke grunnlaget for etablering av et nettverk for lokalmatprodusenter i regionen.

Prosjektgruppen ser store samarbeidsmuligheter, og inviterer alle som kan ha interesse til å være med på et Kick Off møte på  dette møtet!

Dato: Tirsdag 2. juni

Tid: kl. 19.00

Sted: Lothes Mat og Vinhus Selskapslokalene, Haugesund

Se invitasjonen her: Invitasjon Kick-off

Påmelding her innen torsdag 28. mai

Program:

  • Ja til nettverk – hvorfor?

    Finn Lothe, daglig leder Lothes Mat & Vinhus og Høyevarde Fyrhotell

  • Tilgjengelighet gir suksess

    Aslak Askeland, Food & Beverage Manager, Scandic Maritim

  • Kan ideen, historien bak og innpakninga auka verdien på produktet?

    Historien bak eit konsept under utvikling v/Frank Abelseth, Vinnarskalle.

  • Rapport fra forprosjektet «Smaken av Vikingland», og veien videre

    v/Åse Samdal, Ipark Haugesundregionen

Kortreist og lokalprodusert mat står på menyen – inkludert førpremiere på
et helt nytt produkt. Ta gjerne med egne smaksprøver!

Diskusjon og mingling

VELKOMMEN!