Kick off – for lokalmatprodusenter og interesserte!
Publisert: 20. mai 2015I vinter har det vært gjennomført et forprosjekt for å undersøke grunnlaget for etablering av et nettverk for lokalmatprodusenter i regionen.
Prosjektgruppen ser store samarbeidsmuligheter, og inviterer alle som kan ha interesse til å være med på et Kick Off møte på dette møtet!
Dato: Tirsdag 2. juni
Tid: kl. 19.00
Sted: Lothes Mat og Vinhus Selskapslokalene, Haugesund
Se invitasjonen her: Invitasjon Kick-off
Påmelding her innen torsdag 28. mai
Program:
-
Ja til nettverk – hvorfor?
Finn Lothe, daglig leder Lothes Mat & Vinhus og Høyevarde Fyrhotell
-
Tilgjengelighet gir suksess
Aslak Askeland, Food & Beverage Manager, Scandic Maritim
-
Kan ideen, historien bak og innpakninga auka verdien på produktet?
Historien bak eit konsept under utvikling v/Frank Abelseth, Vinnarskalle.
-
Rapport fra forprosjektet «Smaken av Vikingland», og veien videre
v/Åse Samdal, Ipark Haugesundregionen
Kortreist og lokalprodusert mat står på menyen – inkludert førpremiere på
et helt nytt produkt. Ta gjerne med egne smaksprøver!
Diskusjon og mingling
VELKOMMEN!