Hvordan få kunder til Haugesund Sentrum? Hvilke muligheter har regionen innen flytende havvind? Kan Utsira Kommune bli en “living lab”? Hva er de største utfordringene for et grønt skifte i den maritime næringen, hva er de egentlige driverne for innovasjon og omstilling? Hva er Saudamodellen? Hvordan skape grønn og rettferdig omstilling på Haugalandet? Hva kan kommuner gjøre for å være nyskapende og innovative for sine innbyggere og næringsdrivende? Og hvordan involvere studenter som nyskapende ressurs?

Refleksjoner, diskusjoner og svar får du under Nyskapingsuka 2020 💡
Nyskapingsuka 2020 går av stabelen i hele regionen fra mandag 26. til 30. oktober. Midt oppi en urolig koronatid er det mer enn noen gang behov for innovasjon og entreprenørskap.

Nyskapingsuka skal gi inspirasjon, lærerike arrangementer, styrke og fremme innovasjon og vekst i regionen. Nye utfordringer gir nok også grunnlag for nye allianser og samarbeidsformer.

Det er Haugaland Vekst som er initiativtaker bak den årlige Nyskapingsuka, som arrangeres i tett samarbeid med en rekke regionale aktører som alle jobber for vekst og nyskaping i regionen vår, fra Sauda og Vindafjord i øst til Haugesund og Karmøy i vest.