Entré bekrefter gründerviljen i Haugesundregionen

Haugaland Vekst arrangerte gründertreffet Entré for andre året på rad tidligere denne måneden. 140 deltakere og strålende tilbakemeldinger bekrefter at i Haugesundregionen – der er det fortsatt full sving i gründermiljøet.

På scenen sto blant annet Silje Vallestad (Bipper), Kristine Vikse (by Kristine Vikse), Erik Stokkeland (Future Home) og Alf Kenneth Bråthen (Rosberg).

– Vi hadde mange gode navn på scenen i år og ser av evalueringsskjemaet i ettertid at disse gikk godt hjem hos publikum. Målet er at foredragsholderne skal motivere og inspirere, og det tror jeg vi fikk til, sier Hilde Øygarden i Haugaland Vekst.

Les mer om Entré her

bh9288 bh9536 bh9500

Sterk fokus på gründere
Haugaland Vekst arbeider med mange mennesker som ivrer etter å skape noe selv. Hovedoppgaven er gjerne å gi et realistisk bilde av hva det vil si å drive egen virksomhet. Her er Entré et svært viktig verktøy.

– Entré er viktig først og fremst fordi det er en møteplass for gründere i alle faser, og såkalte ”hjelpere”; Haugaland Vekst, Skape, Innovasjon Norge, iPark Haugesund og de andre samarbeidspartnerne våre. Å kunne mingle med likesinnede, få gode råd og tips og samtidig faglig påfyll i en sosial setting, er ikke bare nyttig, men også veldig hyggelig, sier Hilde.

Entre ble arrangert for første gang i fjor, og responsen har vært svært god. Det betyr at alt er duket for at det blir et tredje Entré neste år.

– Datoen er allerede satt til 6. oktober. Vi har utviklet et konsept og et treffsted som faller i smak hos deltakerne. I tillegg har vi fått tips og gode råd i evalueringsskjemaer i etterkant som vil bidra til å optimalisere Entré til neste år, sier Hilde.