Entre3

 

Haugaland Vekst arrangerte gründerarrangementet Entré for aller første gang, torsdag 2. oktober 2014. Målet var å inspirere gründere og kommende gründerspirer til oppstart og vekst. Hele 99,9 prosent av de oppmøtte sa etterpå at de ville komme tilbake neste år.

Vi er svært godt fornøyde med responsen vi fikk, både i forkant og etterkant av arrangementet, sier Caroline Stensland i Haugaland Vekst.

Målet var å trekke rundt 100 gjester til E-Verk, hvor arrangementet ble ledet av Siri Lill Mannes, og var satt opp etter inspirasjon fra TV-serien Top Gear. Det kom mange flere.

Enda bedre enn oppmøtet var det faktum at nesten 100 prosent av alle som kom svarte via vårt questback skjema i etterkant av arrangementet at vi innfridde forventningene, og at de stort sett var svært fornøyd med kveldens innhold. Det er svært gledelig, sier Stensland.

 

Entre5

Kvelden ble blåst av ved at EnerWe-redaktør Chul Christian Aamodt fortalte om hvordan hans tidligere entreprenør- og utviklerrolle i Mintra Trainingportal , som i dag omsetter for over 100 millioner kroner, brant han fullstendig ut og hvor viktig det er å drive med noe man brenner for. Forretningsskikkelse Sigurd Aase delte villig både oppturer og nedturer i samtale med Siri Lill Mannes, og leder av iPark Haugesund, Åse Samdal, guidet de oppmøte gjennom det statlige virkemiddelapparatet for gründere.

Navnet Entré
Haugaland Vekst ønsket med arrangementet å skape en arena for sosial og faglig diskusjon rundt det å starte opp en bedrift. Også navnet ”Entré” spiller på dette, og skal betegne prosessen man må gjennom i løpet av oppstarten, dørene man må banke på og veiene man velger.

 

Responsen viser at vi har truffet et behov i markedet, og dette er absolutt noe vi skal arrangere igjen neste år. Noe kommer vi til å endre på, noe blir likt. Vi gleder oss, avslutter Stensland.

 

 

Entre9b&wEntre2