Frokost-TV fra Haugaland Vekst

Det handler blant annet om regionutvikling og Sildikon Valley når TVHaugaland denne helgen sender sitt Frokost-TV fra Haugaland Veksts nye lokaler.

TVHaugaland sender for tiden Frokost-TV fra forskjellige lokasjoner i regionen. Denne helgen er Haugaland Veksts K. Tormod Karlsen og Jannicke Kvarven gjester i studio – som for anledningen er lagt til Haugaland Veksts nye lokaler på toppen av det gamle Telenor-bygget i Haugesund sentrum.

– Det er veldig hyggelig at TVHaugaland har lyst til å ha hele sin sending hos oss. Heldigvis viste værgudene seg fra godsiden, sånn at vi fikk muligheten til å bruke takterrassen vår med utsikt over byen, forteller administrerende direktør, K. Tormod Karlsen.

Sildikon Valley

I sendingen får programleder Knut Netland blant annet vite litt om hva Haugaland Vekst arbeider med, og ett av fokusområdene i sommer er sommerjobb-prosjektet Sildikon Valley, der unge studenter blir invitert hjem for å bli med på å løse konkrete utfordringer som store virksomheter på Haugalandet står overfor.

Gassco, Haugesund kommune, Omega, Sjøfartsdirektoratet, Atea, Haugaland Kraft, Appex, Bouvet, Aibel og Hatteland er blant selskapene som venter innovativ studenthjelp sommeren 2019, og i Frokost-TV har mulighetsutvikler Jannicke Kvarven med seg student Tim Hårek Andreassen som skal i aksjon hos Appex i sommer.

Haugaland Næringspark

Tiril Fjeld, ny leder av Haugaland Næringspark, er også gjest i studio, og det blir besøk av vikedøl og Mount Everest-bestiger Monica «Moa» Hundseid i tillegg til komiker Tommy Steine, som er aktuell med show på To Glass denne helgen. Dessuten blir det reportasje fra Kopervik hjemme hos Karen Ånensen og forloveden Kristian Valen.

Frokost-TV sendes på TVHaugaland gjennom hele helgen fra lørdag morgen, og kan også ses på tvh.no, Apple-TV og med innslag på siden deres på Facebook.