Haugaland Vekst presenterer «MålTID»

Haugaland Vekst har startet konseptet ”MålTID”, der ulike ledere i Haugesundregionen åpner dørene og inviterer til en god middag for å dele erfaringer og tanker, bygge nye relasjoner og skape muligheter for seg selv, hverandre og regionen. Inviterte er gründere, studenter og ressurser på jakt etter nye utfordringer uavhengig om du er i jobb eller ikke.

Å knytte nettverk blir stadig viktigere i en tid hvor mange mister jobben og må omskolere seg, men mange synes mingling og nettverksbygging kan være litt skummelt og vanskelig å komme i gang med. Måltidet skjer 1. november under Nyskapingsuka.

Én vert, fem gjester – ett måltid! Hjemme hos verten/vertinnen.

Vertene byr på erfaring, kunnskap, råd og nettverk, samtidig som gjestene får lov til å være nysgjerrig på andres interesser og fagområder, og kan finne motivasjon, inspirasjon og forbindelser som er med på å åpne dører. Kan deling av kunnskap resultere i nye muligheter?

Hele 17 næringslivsledere på Haugalandet åpner dørene til sitt private hjem 1. November. Blant dem er:

Tidligere olje- og energiminister og kulturminister, nå styreleder i Statkraft, Thorhild Widvey

Designer-ekteparet Kristine Vikse (klær: Kristine Vikse og Memini) og Rune Bruvik (Bruvik-klokker)

Tidligere adm dir i Deepwell, Marta Kold Bakkevig, har to professorater (NTNU & BI), og driver i dag sitt eget firma MKold, samtidig som hun sitter i en rekke styrer

Se samtlige spennende målTID-verter her.

Se promofilm og påmelding her.