Kenneth Johanson, avdelingsleder i iDrift

Kenneth Johanson 
Arbeider som:avdelingsleder for utvikling, iDrift
Fra: Haugesund, utdannet i Bergen, bor nå i Haugesund
kenneth ansattbilde idrift web
Kenneth Johanson dro videre til Oslo etter endte studier i Bergen. Etter fem år i hovedstaden ble han tipset om et Haugesundregionen-arrangement.
– Jeg hadde fra før ikke inntrykk av at det var så mange relevante arbeidsplasser for meg i Haugesundregionen. Jeg fikk tips om arrangementet Haugesundregionen i Oslo, og da dette klaffet bra med ferie tok jeg og samboeren min turen innom. Jeg ble overasket over hvor mange bedrifter som nå hadde en relevant arbeidsplass til meg og arrangementet ble for meg en døråpner til det lokale arbeidsmarkedet, forteller Kenneth.
I dag jobber Kenneth i iDrift og samboeren i Uni Research Polytec.
– Begge disse bedriftene var på arrangementet. Ingen av dem hadde lyst ut en stilling som vi søkte på, men det viste seg at vår kompetanse og erfaring kunne være nyttig her på Haugalandet og vi fikk dermed tilbud om arbeidsplass basert på det, sier Kenneth.
I ettertid har Kenneth selv representert sin bedrift på Haugesundregionens utebysarrangementer.
– Omdømmeprosjektet viser mangfoldet i regionen, for meg var ikke dette mangfoldet kjent. Noen bedrifter hadde jeg hørt om via venner og familie eller via bedriftens markedsføring, men størsteparten av bedriftene som var representert hadde jeg ikke hørt om. Et møte ansikt til ansikt fører også lettere til videre dialog med en bedrift og kan være en døråpner for mange.
– I senere tid har jeg selv representert iDrift på samme arrangement både i Haugesund og i Stavanger og jeg har selv ansatt en vi traff på dette arrangementet som lurte på å flytte hjem, forteller Kenneth.