Kurstilbud for deg som vil starte egen bedrift

Skape gir kompetanse og rådgivning for deg som vil starte egen bedrift i Rogaland. Skape leverer individuell rådgiving og opplæring for gründere i Rogaland i en startfase av etableringen.

Etablerere er forskjellige – et tilbud som passer for en, vil kanskje ikke være riktig for en annen. Skapes mål er å gi etablerere i hele Rogaland et allsidig og variert opplæringstilbud.

NAV kan dekke egenandelen for personer som har avtale med NAV om å delta på Skapes kurs for etablerere. Ta isåfall kontakt med din veileder i NAV om å få avklart dette.

Skape samarbeider med erfarne kursleverandører og bedriftsrådgivere.

Under finner du en oppdatert oversikt over kommende kurs og webinarer for etablerere i Rogaland. Klikk på den aktiviteten du er interessert i – og meld deg på! Her kan du lese våre kursbetingelser som gjelder for påmelding og avmelding. Du finner hele vår kurskalender for høsten 2020 her.

August 2020

Webinar – Instagram for din bedrift, 25. august

På dette webinaret vil vi gå gjennom hvordan du kan bruke Instagram som en markedsføringskanal for din bedrift. Kurset vil ta utgangspunkt i opprettelse av en profesjonell profil for bedriften på Instagram, samt daglig bruk med hensyn til innlegg, historier og Instagram TV.
Les mer…

September 2020

Budsjettering, likviditet og lønnsomhet – 2. september (Sauda)

Kurset er for deg som ønsker mer kunnskap om regnskap, budsjett, likviditet og forretningsanalyse. Kurset er gratis!
Les mer…

Etablerer introduksjonskurs, 9. september 2020 (Sandnes)

Vil du starte ditt eget firma og virkeliggjøre din idé? Vil du bli motivert til å ta tak i din framtid? Kurset er for etablerere som nylig har etablert eller har plan om å etablere egen bedrift, og gjennomgår i løpet av 3 timer grunnleggende elementer som er viktig i forbindelse med etablering av egen bedrift. Kurset er gratis.
Les mer…

Facebook-side for din bedrift (nivå 2) – 15. september (Ølen)

Kurset er for deg som allerede har en Facebook-side for din bedrift, men som vil lære mer om hvordan siden din kan bli bedre. Vi går gjennom diverse tilpasninger av designet på siden, samt jobber med innlegg for å skape trafikk og oppmerksomhet.
Les mer…

Skape Gründer Forum Stavanger, 16. september 2020 – gratis

Skape Gründer Forum er en møteplass der vi ønsker å skape inspirasjon og dele erfaringer om innovasjon og gründerskap. Her vil du møte andre gründere til faglig påfyll, mingling og mat. Arrangementet er gratis.
Les mer…

Webinar – Facebook for din bedrift (Nivå 1), 21. september

En Facebook-side for din bedrift byr på mange muligheter til å nå ut til kundene dine. Lær mer om hvordan du kan opprette og bruke en Facebook-side for din bedrift i dette webinaret.
Les mer…

Økonomikurs, 22. september (Stavanger)

Heldagskurs om økonomi. Kurset er svært nyttig, og en ser at deltakerne fra dette kurset tar med seg kunnskapen over i egen gründervirksomhet og at det går opp noen lys her.
Les mer…

Webinar – Instagram for your business (in English), September 22nd

In this webinar, we will walk you through how to use Instagram as a marketing channel for your business. The course will be based on the creation of a professional profile for the company on Instagram, as well as daily use regarding posts, stories and Instagram TV.
Les mer…

DNB – NAV – SKAPE, 23. september 2020 (Stavanger)

DNB, NAV og Skape arrangerer informasjonsmøte for deg som ønsker starte egen bedrift. Arrangementet er gratis.
Les mer…

Webinar – Minikurs i annonsering på Facebook, 23. september

På dette kurset vil vi gå gjennom den enkleste måten å bruke Facebook annonser for din bedrift. Kurset er for deg som er gründer og har en liten bedrift, og som allerede har en Facebook side for bedriften. På kurset vil vi gå gjennom hvordan du på en enkel måte kan benytte verktøy for å promotere din bedrift via annonser på Facebook sine plattformer.
Les mer…

Webinar – Facebook for din bedrift (Nivå 2), 28. september

Kurset er for deg som allerede har en Facebook-side for din bedrift, men som vil lære mer om hvordan siden din kan bli bedre. Vi går gjennom diverse tilpasninger av designet på siden, samt jobber med innlegg for å skape trafikk og oppmerksomhet.
Les mer…

Webinar – Canva og kreative apper, 29. september

På webinaret vil vi gå gjennom bruk av noen kreative applikasjoner du kan benytte for å lage flotte innlegg til bruk på blant annet sosiale medier.
Les mer…

Seminar – Haver advokatselskap om aksjonæravtaler og arbeidsrett, 29. september

Når bør aksjonærer inngå en aksjonæravtale og hva er formålet med slike avtaler? Hva bør stå i en arbeidsavtale og hva er viktig å huske på i prøvetiden? Haver Advokatfirma AS vil gjennomgå aksjonæravtaler og arbeidsrett.
Les mer…

Webinar – Google for din bedrift, 30. september

Tiltrekk deg nye kunder med en oppføring på Google. Du kan synliggjøre din bedrift gjennom en gratis bedriftsoppføring på Google. På webinaret viser vi deg hvordan du lager din bedriftsprofil på Google, og hvordan du kan publisere innlegg, arrangementer og tilbud for din bedrift.
Les mer…

Webinar – MailChimp (lage e-post nyhetsbrev til kunder), 30. september

Vil du lage flotte nyhetsbrev via e-post for din bedrift? Vil du ha en enkel måte kundene kan melde seg av og på mottak av nyhetsbrev? På dette webinaret viser vi deg hvordan i MailChimp.
Les mer…

Budsjettering, likviditet og lønnsomhet – 30. september (Stavanger)

Kurset er for deg som ønsker mer kunnskap om regnskap, budsjett, likviditet og forretningsanalyse. Kurset er gratis!
Les mer…

For flere kurs utover høsten 2020 kan du sjekke ut vår kurskalender her