SULTEN PÅ JOBB, VIKTIG NETTVERK OG EN UKES GRATIS MIDDAG?

Mandag 2. november kl 17:00 står 17 spennende bedrifter klare til å møte DEG på Digital BedriftsDate. Disse bedriftene kan du møte:

Aibel, Appex, Atea, Bouvet, DeepOcean, Gassco, Haugaland Kraft, Haugesund kommune, Hatteland, Helse Fonna, Høgskulen på Vestlandet, Karmøy kommune, Serit iDrift, Sjøfartsdirektoratet, Sveio kommune og Tada.

Hvorfor delta på dette?

  • Lær mer om bedriftenes prosjekter som du kan bli en del av
  • Bygg viktige nettverk. Kanskje det blir match for jobb i fremtiden?
  • Hør med bedriftene om ledige stillinger.
  • Vi har med oss de nye sommerjobbene for Sildikon Valley 2021!
  • Det vil bli delt ut gavekort med gratis middager til flere heldige deltakere.

Vi ønsker å møte studenter og deg med arbeidserfaring innen flere fagområder som ingeniør, IT og data, helse og omsorg, utdanning, jus, økonomi, kommunikasjon og design med mer.

Må tenkte nytt

Haugesundregionen, et partnerskap bestående av offentlige og private bedrifter, har årlig, i over 13 år, hatt egne møteplasser på ulike universiteter og høgskoler i landet. Korona-situasjonen har gjort det utfordrende å arrangere møter fysisk, men prosjektleder Jannicke Kvarven i Haugaland Vekst er tydelig på at man i slike tilfeller må tenke nytt for å sikre det videre arbeidet.

– Korona-situasjonen stopper ikke oss. Vi ønsker å øke kunnskap og kjennskap til vår flotte region og vårt fremadstormende næringsliv. Vi har opprettet en ny digital møteplass for å kunne fortsette jobben vår. Mange studenter mister nå, under korona-perioden, muligheten til å få relevant arbeidserfaring. De kommer seg ikke ut til bedriftene. Vi gir dem her en gyllen mulighet til å koble seg på spennende aktører i vårt lokale næringsliv, forteller Kvarven.

Hun minner om påmeldingsfristen som er 28.oktober kl. 15.00 og at man bør være tidlig ute på grunn av begrenset antall plasser!