– Vi trenger flere bedrifter!

Skape inviterer til arrangementene «Skape Gründer Forum» og «Lyst til å starte egen bedrift?» under Nyskapingsuka. Målgruppen er alle som er interessert i, eller har spørsmål knyttet til etablering av en bedrift.

Nyskapingsuka går av stabelen 28.oktober – 1.november 2019 og har et program spekket med godbiter. Se mer informasjon her.

Suzanne de Kok Selstad, daglig leder i SKAPE

– Under Nyskapingsuka vil vi rette fokus mot gründeren, øke vedkommende sin kompetanse og nettverk, og ikke minst, innsikt i hva omgivelsene kan bidra med, sier daglig leder Suzanne de Kok Selstad.

Skape er med som samarbeidspartner og bidrar med to egne arrangementer i løpet av uka, «Skape Gründer Forum» mandag 28.oktober og «Lyst til å starte egen bedrift?» torsdag 31.oktober.

Om «Skape Gründer Forum»
– Skape Gründer Forum er en plass for inspirasjon, økt kunnskap og nettverksbygging, sier Suzanne.

Arrangementet er satt opp fra 17.30 til 20.45 hos Haugaland Kraft, og både gründere og representanter fra hjelpemiddelapparatet står på talerlisten.

– Tenker du på å starte, er du nystartet eller allerede en godt etablert gründer? Eller er du kanskje bare rett og slett nysgjerrig og vitelysten? Dette er et treffsted for gründere i alle faser og alle som ønsker det er hjertelig velkommen, sier Suzanne.

Se program for Skape Gründer Forum her.

Om «Lyst til å starte egen bedrift?»

Lyst til å starte egen bedrift er et fellesinitiativ fra DNB, NAV, Gründerloftet og Skape.

– Dette er aktører som alle kan være gode støttespillere for deg som går med en etablererdrøm i magen og målet for dagen er å gi kunnskap for de som ønsker å starte for seg selv, sier Suzanne.

Dette arrangementet er lagt til torsdag 31.oktober fra 12.30 – 14.00 på Gründerloftet.

Les mer om «Lyst til å starte bedrift» her

– Nye etablerere møter ofte en jungel av ustrukturert informasjon når de leter etter hvilke tilbud som finnes fra det offentlige. Vi er den ene døren inn til hjelpemiddelapparatet og vi bidrar til kontakt med den rette hjelpen til enhver tid. Vi trenger flere bedrifter i Rogaland, sier Suzanne.