Næringspodden Haugalandet!

Næringspodden Haugalandet tar tempen på næringslivet på Haugalandet. Hver uke får vi bli bedre kjent med en ledende næringsprofil i regionen, og virksomheten vedkommende representerer.

Bilde: PYX

Følg Næringspodden Haugalandet her, og hør første episode med Tiril Fjeld fra Haugaland Næringspark
Hos Spotify: https://spoti.fi/3NKLr0m
Hos Apple: https://apple.co/3JalGTy

Næringspodden Haugalandet ledes av Mona Terjesen og Bjarne Laastad i PYX, som begge har lang erfaring fra kommunikasjon i tv og radio. Podcastserien presenteres i samarbeid med Haugaland Vekst og Haugesund Sparebank.

Som content marketing er Næringspodden en unik mulighet for bedrifter og næringslivsprofiler til å fortelle historien om sin virksomhet, komme med spennende nyheter og bygge økt forståelse for virksomhetens målsettinger, visjoner og verdier og ikke minst kjennskap til virksomhetens suksesshistorier.

I Næringspodden går vi i dybden, bak overskriftene og får en bedre forståelse for suksess og utfordringer i ulike næringer i regionen vår. Haugaland Vekst setter de ulike temaene i perspektiv, og viser hvordan vi arbeider aktivt med hvordan det offentlige for å bidra til flere arbeidsplasser og en bærekraftig næringsutvikling i hele regionen.