Under Arendalsuka setter organisasjoner, politiske partier, næringsliv og mediehus fra hele landet viktige samfunnstema på dagsorden. Haugalandet og Sunnhordland var godt representert.

14.-18. august ble over 2000 arrangement avholdt, og ca. 160.000 personer var innom Arendal i løpet av uken.

Seilbåten i pollen. Tora Margrethe Eide, Haugaland Vekst, Lene Pilskog, Invest in Sunnhordland, og Tora Haslum Myklebust, Sunnhordlandsrådet. Foto: Sunnhordlandsrådet

Haugaland Vekst og Sunnhordlandsrådets rolle i Arendal var å være tilrettelegger og fasilitator for regionrådene. I år hadde rådene en seilbåt i pollen, som var en viktig arena for lagbygging, møter og mingling. Mange kom innom for å slå av en prat over en kopp kaffe.

Flere Haugalendinger deltok med innlegg, og i debatter og samtaler, særlig innenfor temaene i grønt industriløft, samt næringsutvikling.

Om Arendalsuka
Arendalsuka er en demokratisk møteplass for alle som er engasjert i samfunnet vi lever i. Dette er arrangementet for de som vil være med å lytte til, debattere og løse dagens og morgendagens samfunnsutfordringer.

Arendalsuka er en årlig nasjonal arena hvor aktører innenfor politikk, samfunns- og næringsliv møter hverandre og folk, for debatt og utforming av politikk for nåtid og framtid.