Under Nyskapingsuka samler Skape gründere for nettverksbygging, erfaringsutveksling, inspirasjon og gode råd. 

Gründere møter ofte en jungel av ustrukturert informasjon når de skal etablere egen ny virksomhet. Gjennom partnerskapet Skape bistår Rogaland fylkeskommune nyetablerere med å oversikt over ulike tilbud i Rogaland, tilby opplæring og henvise videre inn mot virkemiddelapparatet.

– I Skape leverer vi individuell rådgiving og opplæring til gründere i Rogaland som er i startfasen av etableringen sin, forteller Skape-rådgiver Ingrid Anette Kristiansen.

SKAPE: Suzanne de Kok Selstad, Ingrid Annette Kristiansen og Rudolf Hansen i Skape Rogaland inviterer til Skape Gründer Forum i Festiviteten under Nyskapingsuka mandag 26. oktober.

Gründersamling under Nyskapingsuka

– Gründer Forum har blitt en viktig felles arena hvor gründere kan møte likesinnede i samme situasjon og utvide nettverket sitt. Mange av dem forholder seg jo til de samme problemstillingene i hverdagen. Vi har også faglig opplegg og deling av gründerhistorier. Intensjonen er å gi inspirasjon, tips og kanskje også løsninger på noen av utfordringene mange sliter med, forteller Kristiansen.

Blant dem du møter under årets Skape Gründer Forum:

Henning Aarekol: Selverklært ekspert i oppturer og nedturer, foredragsholder Henning får frem latteren i salen når han forteller om sine livserfaringer.

DNB: Hanne Beate Grutle fra DNB kommer for å prate om finansieringsmuligheter for gründere.

Anders Kristiansen: Gründer av Trefadder, kommer for å prate om sin reise som gründer. Trefadder har utviklet Norges første kommersielle klimaskog som fangster store mengder CO2 og bidrar til at bedrifter blir klimanøytrale.

Robert Vikse: Robert er gründer av RScatering og vil stå for maten under årets Skape Gründer Forum. Han vil fortelle om maten vi blir servert, samt hans egen reise som gründer innen matbransjen – med særlig fokus på lokale råvarer.

Cathrine Skaar Rantaniitty: Med bakgrunn som grafisk designer og en lidenskap for stand up paddle board (SUP) og gode naturopplevelser startet Cathrine bedriften Saltråk. Cathrine vil fortelle oss om hvordan det var å starte en bedrift midt under korona-krisen og hvordan man bør tenke rundt grafisk design som en gründer.

Arne-Christian Mohn: Haugesunds ordfører vil gi noen kloke ord og gode råd på veien.

Arrangement er gratis, og finner sted i Festiviteten mandag 26. oktober fra kl. 17.30 til 21.00.  Det serveres også gratis mat fra gründerselskapet RScatering.

MELD DEG PÅ SKAPE GRÜNDER FORUM HER!