Mange ungdommer står overfor sitt første viktige yrkes -og utdanningsvalg. På Yrkesmessen 13.-14. september står utstillere, bedrifter og bransjer klar til å inspirere og veilede. Ta med ungdommen din, og få påfyll til å ta informerte valg.

Yrkesmessen er et møte mellom unge og voksne knyttet til arbeidsplasser og utdanningsvalg i vår region. Velkommen til Yrkesmessen i Tysvær Arena Haugesund Sparebank!

Ta tenåringen din med på kveldsarrangementet

Hva er den “gode garderobelukta”? Roger Finjord, en av landets beste foredragsholdere og tidligere landslagstrener i kvinnefotball, kommer til Yrkesmessens kveldsarrangement tirsdag 13. september kl. 17.00 med foredraget “Jakten på det gode laget”.

Roger Finjord bruker humor og seriøsitet på en lekende lett måte, når det snakkes om røtter, stolthet og identitet. Han underholder og motiverer, og kanskje sår han noen frø til gode diskusjoner?

Ta med tenåringen din til Tysvær Arena Haugesund Sparebank tirsdag 13. september kl. 17.00-20.00. Her får foreldre og ungdommer sammen besøke bransjeverdenene!

Besøk nye bransjer – kanskje du blir overasket?

Noen ungdommer har allerede bestemt seg for veien videre, mens andre er fortsatt i tenkeboksen. På Yrkesmessen står bedrifter og bransjer klare til å veilede og inspirere regionens ungdom i deres fremtidige yrkes- og utdanningsvalg.

Gjennom 10 bransjeverdener skal bredden i Haugalandets næringsliv synliggjøres, og elevene får møte ulike bedrifter og bransjer. Her kan du lese om de 10 bransjeverdenene:

Program

Tirsdag 13. september:

  • 08.30 – 14.30: Skolebesøk på messen
  • 17.00 – 20.00: Åpent kveldsarrangement og gratis foredrag
  • 18.00 – 18.35: Foredrag med Roger Finjord for elever, foresatte og andre interesserte

Onsdag 14. september:

  • 08.30 – 13.00: Skolebesøk på messen

Vi ønsker alle hjertelig velkommen til et inspirerende besøk i Tysvær Arena Haugesund Sparebank!

Kontaktperson:
Ronny Sætre, ronnysaetre@h-vekst.no
Telefon: 906 31 143