Torsdag under Nyskapingsuka starter Rogaland Ressurssenter opp igjen satsingen Kvinnovasjon – med ambisjon om å gi kvinnelige ledere og gründere nettverk, kompetanse og inspirasjon til å lykkes i næringslivet.

Fra 2007 til 2013 stod Rogaland Ressurssenter bak konseptet Kvinnovasjon, for kvinnelige gründere og ledere. Et business-nettverk for utvikling og vekst med mentor-ordning og andre nyttige virkemidler for kvinner med ambisjoner i næringslivet.

– Vi hadde 150 damer med oss den gang, og mange har etterlyst dette. Særlig fra yngre kvinner har vi merket stor interesse. Derfor er vi veldig glade for å kunne starte opp igjen med Kvinnovasjon under Nyskapingsuka, der vi inviterer kvinnelige grundere og ledere på ulike nivåer til en veldig uformell samling der vi kan få bli litt kjent med hverandre, og kanskje også dele noen erfaringer, forteller Anne Kristin Helgeland i Rogaland Ressurssenter.

Formål med satsingen er å:

  • øke antall kvinnelige gründer og ledere i næringslivet
  • øke antall kvinner i styre-rommet og andre fora der beslutninger tas (styrer og ledelse).
  • styrke næringslivet i regionen ved å utvide kvinne-andelen, slik at 100% av kompetansen blir tatt i bruk.
  • skape en arena for utvikling og vekst.
  • skape et nettverk til gjensidig nytte og glede for målgruppen.

Under samlingen vil fire gründere presentere seg og sin hsiotorie, hvorfor de har satset og også dele noen av utfordringene de har møtt på veien:

  • Tone Tungland og Marianne Lippestad (Claire Kids og Straa Oasen)
  • Camilla Strømø Klovning (Flowit Digital)
  • Maria Lavelle (filmprodusent med bakgrunn fra New York)

Det er også lagt opp til «Speakers Corner» med mulighet for de som ønsker til å presentere seg selv og sitt prosjekt.

Meld deg på!

– Dette kommer til å bli en veldig hyggelig og inspirerende kveld, og jeg håper alle kvinner som har en liten gründer i magen eller som har en eller annen form for lederstilling vil melde seg på og bli med. Det var utrolig gøy sist, så jeg gleder meg veldig, sier Helgeland.

«Kvinnovasjon» har oppstart under Nyskapingsuka på Gründerloftet torsdag 29. september fra kl. 18.30 til 21.00. Meld deg gratis på her!

En hel uke med innovasjon og nyskaping

Nyskapingsuka arrangeres i regionen fra mandag 26. – fredag 30. september. Dette er en uke med inspirerende og lærerike arrangementer som skal styrke og fremme innovasjon og vekst på Haugalandet. Det er nyttig arena og møteplass for entreprenører, investorer og etablert næringsliv, hvor man kan utveksle kunnskap, dele nyskapende ideer og knytte nye kontakter.

Sjekk ut det varierte programmet for hele Nyskapingsuka her!